Marketing, szalonvezetés, célok meghatározása, áremelés, alkalmazott felvétele, személyes márka, Facebook kampány…

… ez mind-mind olyan, amit a iskolában nem tanítanak meg Neked…

szép szalonod van, ahová jó bemenni,

kedves is vagy mindenkivel

felső kategóriás termékkel dolgozol, nem spórolsz semmin

minden továbbképzésre elmész

A szakmádról sokat tanulsz, gyakorolsz és dolgozol azért, hogy jó lehess

de ez mind nem elég, ettől még nem lesz tele a naptárad, ez ma már nem elég……

Mit tehetsz?

A válaszom lehet, hogy nem fog tetszeni: MÉG TÖBBET KELL TANULNOD, GYAKOROLNOD ÉS DOLGOZNOD, ÉS KELL MÉG EGY KIS PLUSZ – EGY KIS ÜZLETIES GONDOLKODÁS.

[/fusion_text]
[/fusion_builder_column]

Nekem is sokáig tartott, hosszú út vezet odáig, hogy elismerjenek, mint szakember és biztos alapokon futó vállalkozást vezessek.

Az elején persze nekem is az volt a fontos, hogy minél több vendégem legyen, de voltak és a mai napig vannak olyan időszakok amikor nem csúcsokat döngetem.

Ma már mindent másképp kell csinálni. Régen még a social media előtt, megvolt az az előnyünk, hogy az elégedett vendég simán ajánlott ismerőseinek, és szájról szájra terjedt jó hírünk, tehetségünk. Ma már ez sem így működik.

 1. szeptember közepén lezajlott az első olyan üzleti képzés Magyarországon, ami kifejezetten szépségszakmáról szól, úgy, hogy mindenki számára világos, érthető és HASZNÁLHATÓ legyen.

12 kozmetikus vett részt rajta. Legtöbben közülük az időbeosztással küzdenek, mint ahogy sok-sok szépségipari vállalkozó(nő) a napi munka, háztartás és gyereknevelés mellett. Alapvető probléma még, hogy egy kozmetikus, fodrász vagy körmös szakember nehezen épít be a vállalkozásába az általános marketing tippeket/folyamatokat, nehéz számára, hogy speciálisan a szalonjára szabja. Nincs rá ideje, hogy pontosan megtervezze, kigondolja és működőképessé tegye a szalonját.

„Már évek óta vágytam arra, hogy felépítsem az üzletem marketingjét, de szerintem profin csak úgy lehet, ha olyan személytől kapom az instrukciókat, aki ért hozzá. Hogy ez a szakmán belül elérhető, ez így megkönnyíti a dolgom. Örülök, hogy részt vettem, hasznos volt.” Varga Andrea, Nagykanizsa

[/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Kérdezésre, számtalanszor kapjunk vendégeinktől azt a választ, hogy kutatnak, és persze az interneten nézelődnek, mindent alaposan összehasonlítanak, mielőtt döntenek 1-1 szalon/szakember mellett. Először az interneten keresnek szakembert, azután érdeklődnek csak utána, hogy az ismerőseik közül tud-e valaki mondani bármit az illetőről.

Gondolj bele, Te is így teszel, ha pl. szállást keresel valahol, rögtön az internethez fordulsz és csak utána kérdezed meg az is merőseidet, hogy ismerik-e a helyet. Csökken a bizalom, nem hallgatunk senkire, csak magunk akarjuk a saját szemünkkel látott dolgokat elhinni, megtapasztalni.

Ezért fontos ismertté válni az éterben. Fontos ismertté válni a környékeden, méghozzá annyira, hogy ha azt a szót hallják, hogy hajvágás, műköröm, sminktetoválás, arckezelés, akkor Te juss az eszükbe.

Fontos az, hogy hogyan szólítod meg a vendéged a kezelés előtt és után, milyen felvilágosítást adsz, és hogy mit tegyél, hogy emlékezetes maradj. Érezniük kell, hogy gondoskodsz róluk. Hiszen ha már egyszer Neked szavaztak bizalmat, nem szabad hagyni, hogy azt más eltántorítsa.

„Szeretném kicsit összeszedettebben intézni a vállalkozásom dolgait, ebben kaptam segítséget, lökést, hogy felvegyek egy új embert” Feuerbach Angéla, Pécs

Sokan küzdenek azzal, hogy már nem tudják egyedül ellátni a sok feladatot, ami a szakmai feladatokon kívül felszaporodik (vendégarchiválás, vendég fogadás, fotók kezelése, időpont egyeztetés, kampánykezelés, facebookozás stb.) .

Jó lenne valakit felvenni segítségnek, de milyen feladatokat is lehetne rábízni és hogyan. Meghatároztuk, hogy milyen különböző feladatokat és hogyan érdemes átadni egy asszisztensnek, úgy, hogy pontosan, az első pillanattól tudja, hogy mi a dolga és azt hogyan kell elvégeznie. Hogyan alakítsd ki, hogy a szalonodban mindenki „egyet mondjon” ugyanolyan hozzáállással és egy jó csapat vezetője lehess.

Tudjuk jól, hogy a szépségipar emberfüggő, vagyis mindenki Téged akar, Veled akarja megcsináltatni a haját, akörmét, a sminktetoválást, az arckezelését, de már nem bírod a munkát és vállalhatatlanul hosszú az előjegyzésed. Megmutatjuk a saját példánkon keresztül, hogy hogyan tudod elérni, hogy elfogadják és örömmel csináltassanak kezeléseket az új kolléganőddel is.

Marketing… tudom, hogy sok mindenkit nem vonz a munkánknak ez a része, vagy úgy érzi, nincs érzéke hozzá és semmit nem tud róla. Már magától a marketing szótól kiveri a víz, fél tőle. Pedig nincs mit tenni, foglalkozni kell vele, különben nem tud a vállalkozásod fejlődni, előre lépni.

Megértelek, de ha megvannak az alapok, akkor nem is bonyolult, erre rá fogsz jönni a képzés végén. A tudásanyag, amit átadunk Neked , olyan sokrétű, ha már néhány részét elkezded használni, már akkor hatékonyabb lesz a szalonod és a vele járó háttérmunka.

Mi hogyan csináljuk?

Ahhoz, hogy ismertek legyünk, sokrétűen kell mozogni.

Weboldal, Facebookos oldal, élő videók, Facebook csoport működtetése, hírlevelek, blog, hirdetések, sajtómegjelenés, videók, TV-megjelenés – mind-mind fontos csatornák, amellyel nemcsak vendéget szerzünk, de rajongótábort építünk, és persze a régi vendégekhez is visszanyúlunk. Ezeket mi mind használjuk, és bőven beszélünk a képzésen, megmutatjuk a praktikákat.

De mi is kell nekünk ahhoz, hogy sikeresek lehessünk szépségszakmabeliként?

 • Az első a biztos alap az az, hogy szakmailag megkérdőjelezhetetlen vagy.
 • Kellenek hírforrások, ami Te/Ti vagy(tok) és a munkád.
 • Kellenek csatornák, ahol közvetítesz.
 • Kell rajongótábor/vendégkör, amit felépítesz.
 • Kell idő, hogy meggyőzd őket, és a szalonodon tartsd a figyelmüket.

Ezek kialakításához nyújtunk mi segítséget Neked ezen a komplex, kétnapos, intenzív képzésen.

 • Megtanítjuk Neked az alapokat, hogyan kezdd el, mire van szükséged egy jó stratégia kialakításához, hogyan kovácsolj rajongótábort a közösségi oldalon, hogyan kommunikálj, mit adj a közönségednek, hogyan hirdethetsz jól.
 • Ha többen dolgoztok együtt, megmutatjuk, hogyan építs és vezess egy jó csapatot.
 • Megmutatjuk, hogyan vezess be áremelést és hogyan oszd be úgy a naptáradat, hogy egyenletesen keress pénzt.
 • Meghatározzuk a céljaidat és az ahhoz kapcsolódó feladatokat, hogy gördülékeny legyen a megvalósításuk.
 • Elmondjuk, hogyan csinálhatsz egyszerűen piackutatást és hogy mennyire fontos a konkurencia elemzés.
 • Bemutatjuk, hogyan építheted fel a saját szakmai személyes márkádat.
 • Felsoroljuk, hogy milyen protokollokat érdemes bevezened, hogy gördülékenyen menjenek a mindennapok a szalonban és mindenki pontosan tudja, hogy mikor mi a dolga.
 • Házi feladatot is kapsz majd jócskán, de jól bevált megoldó kulcsokat is adunk hozzá, csak be kell helyettesítened az egyenletekbe őket.

Nem mondom, tömény lesz, de hidd el, nagyon érdekes is, rá fogsz jönni, hogy nem is annyira nehézkes egy jó stratégiát összehozni a jövőre nézve, hiszen mindennek a kulcsa Te vagy, és a profi munkáid, amit tudni kell megmutatni a világnak is.

… mert…

 • olyan sok információt kapsz, hogy 1 nap alatt nem tudnád befogadni
 • ha hiszed, ha nem megfelelően át kell szellemülnöd, hogy utána magadénak érezd a tanultakat
 • ha már a nap felénél arra gondolsz, mikor tudsz hazaindulni és mi van otthon, a tudás fele kárba vész
 • majd meglátod annyi minden hatás ér, amit fel kell agyban dolgoznod, hogy kevés is lesz ez a 2 nap
 • tapasztalat, hogy így hatásos a tudás elmélyítése

FONTOS, hogy utána is hagyj időt Magadnak arra szabadon, hogy el is kezdhesd megvalósítani a képzésen hallottakat, hogy felépítsd az üzleted és önjáróvá tudd tenni, vagyis húz ki még 1 napot a naptáradból és biztosíts egy szabadnapot, amikor átnézed/átgondolod mindazt, amit tőlünk tanultál. Majd készíts egy tervet a megvalósításhoz.

Mit kell Magaddal hozni?

Legfőképpen a nyitottságod és a „figyelőkéd”, mert halmozottan kapod az üzletvitelhez hasznos tudásanyagot.

Időpont: 2019. november 18-19.

Helyszín: Szeged

Ár: 150.000Ft, aug. 23-án 135.000,- Ft (10% kedvezmény)

2 részletben: 2 X 80.000Ft,   aug 23-án 2X70.000,- Ft

Fizetési határidő: A számla kézhezvételétől számított 8 banki napon belül. Részletfizetésnél a 2. részlet fizetési határideje 2019.11.11. hétfő

Jelentkezési határidő: 2019.október 31.

Maximum létszám: 12 fő, minimum létszám: 8 fő

ISMÉTLÉS: Ha voltál már nálunk, de szeretnéd még elmélyíteni a tudásod, mert annyi minden volt az első alkalommal, újabb ötletekre vágysz, és mert egyébként sem hangzik el minden ugyan úgy, ahogy Te hallottad, akkor a mindenkori árból, ismétlőként, Neked 30% kedvezményt biztosítunk és 105.000 Ft-ért eljöhetsz újra a képzésre. 

Tisztában vagyunk vele, hogy nem tudunk mindenkit meggyőzni, és nem is akarunk.

Szóval, ezek a képzések NEM VALÓK Neked, ha Te úgy érzed, hogy

 • Nem akarsz semmin változtatni, mert minden úgy jó az üzletedben, ahogy van,
 • Lusta vagy és már előre tudod, hiába jössz el, úgysem változtatsz utána semmin sem,
 • Azt gondolod, ha eljössz, akkor letudtad a marketinget és semmit nem kell utána csinálni
 • Mindenre megtalálod a kifogást és elveted a változtatás lehetőségét is,
 • Nem a vállalkozásod a fő bevételi forrásod, szinte ez csak a hobbid és jó, ahogy most van, felesleges fejlesztened

AKKOR NE GYERE EL!

Fontos, amit mindenképp tudnod kell!

Ez nem egy konferencia, ahol csak ülsz és hallgatod az okosságokat, hanem egy interaktív, csoportos képzés. Max 12 Fő.

A helyek száma limitált, hiszen a gyakorlati tudást úgy tudjuk hatékonyan átadni és úgy tudunk segíteni, ha nem sokfelé oszlik a figyelmünk, de többen is segíteni fogunk a gyakorlati résznél.

Ez egy rendhagyó képzés, hiszen itt nem szakmai továbbképzést tanulsz.

De a munkánknak ez a része is elengedhetetlen manapság, és igenis fordítani kell rá pénzt és energiát.

 „Nagyon hálásan köszönöm a rengeteg hasznos információt és tudás anyagot, amit magamba szívhattam, én nem összekavarodtam, hanem felvilágosodtam, egyszerűen tiszta lett az a kép előttem, ami mar jó pár hete homályos volt! Ezt a tisztán látást Nektek köszönhetem. Rendszerben szerettem volna látni az üzletvezetést és nagyon hasznos volt ehhez a képzés. Nem voltam bizos abban, mit is szeretnék tudni, de most már pontosan tudom mit is teszek hozzá az üzlethez.” Lukács Kata, Budapest

… ne gondolkozz jelentkezz!

Itt találod a feliratkozási formot!

 1. Ha átolvastad a képzés részletesebb leírását, akkor töltsd ki az alábbi regisztrációs formot
 2. Kapsz tőlünk egy díjbekérőt, ami alapján rendezni tudod a képzés részvételi díját.
 3. Befizetésed beérkezésével véglegesíted helyedet a képzésre.
 4. Időben kapsz egy részletes infólevelet, amiből mindent technikai dolgot megtudsz a képzéssel kapcsolatban.

Az biztos, hogy tőlünk üres kézzel, vagyis fejjel nem távozol.

Sok-sok beépíthető ötletet, tudást kapsz, amivel rendszerezetten, könnyebben mehet a mindennapi rutin, amivel időt spórolsz, és amivel könnyebben kezeled a vendégeidet.

Magabiztosabb leszel. Nyugodtabb leszel. Elégedett és boldog leszel a munkádban.

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Telefonszám:*
Melyik képzésünkre jelentkezel? :* Facebook online képzés, időponttal visszahívunk!
Vendégkezelés online képzés, időponttal visszahívunk!
Kampány online képzés, időponttal visszahívunk!
2 napos üzleti képzés, 2019. november 18-19. 150.000,-
2 napos üzleti képzés, 2019. november 18-19. 2 részlet 2×80.000.-
1 napos privát üzleti konzultáció 230.000,-
Asszisztens/recepciós képzés
Számlázási név:*
Számlázási cím:*
Postázási cím – irányítószám:*
Postázási cím – város:*
Postázási cím – utca, házszám, emelet, stb.:*
Elolvastam és tudomásul vettem az Adatkezelési Tájékoztatót:*
Hozzájárulok, hogy az Arckontúr Kft. számomra értesítéseket, hírlevelet küldjön képzéseiről:*
Megjegyzés: